1 any de pandèmia

Fa un any, tot va canviar: vam començar un confinament a causa de la pandèmia de la COVID19. Més enllà del confinament, la COVID19 ha canviat les nostres vides. Amb l’objectiu de documentar i recollir l’expressió de la societat, des de l’Arxiu Municipal vam començar a recollir-ne mostres; i volem continuar fent-ho.

Un any més tard, fem una crida a la gent per aportar imatges sobre com heu viscut l’any de la pandèmia, reflexions, notícies, imatges del confinament i d’objectes, tot allò que siga significatiu per a vosaltres i vulgueu compartir a l’arxiu del confinament. Podeu fer-ho a través de comunicacio.rotova@gmail.com o a través del WhatsApp 678 62 15 92.

Posts created 12

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top