Arxiu del confinament [A.C.] – Ròtova

Des de l’Arxiu Municipal de Ròtova ens volem sumar a la iniciativa de la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia. Podeu participar, aportant objectes, imatges, escrits i reflexions sobre com vau viure el confinament i tot el període de pandèmia de la COVID19.

La Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia convoca les unitats d’informació valencianes a col·laborar en la documentació de com els valencians estem vivint el confinament i la crisi del coronavirus.

El Covid-19 ha canviat les nostres vides de cop i volta, d’aquelles notícies que escoltàvem a la ràdio tan llunyanes ara som els protagonistes, les prioritats han canviat i els problemes han aparegut en tots els seus vessants econòmics, sanitaris, polítics, socials… afectant a tota la població. 

Un fenòmen extraordinari que caldrà estudiar quan açò passe i per a la qual cosa cal ser previsors i fer un treball de recopilació i tractament d’informació per a que siga útil als investigadors en el futur. En el cas de la Biblioteca de l’Etno ens interessa oferir esta informació als professionals de l’antropologia per a que estudien el comportament dels valencians davant esta crisi, però també als conservadors del museu per a que puguen obrir línies de treball museogràfic.”

[continueu llegint-ne]

Posts created 12

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top